Harjoittelijan paikkoja

2horsTarjoamme hevos-, eläin- ja turismi- alan koulutuksessa oleville oppilaille harjoittelijan paikkoja.

Meillä voit saada monipuolisen koulutuksen. Enimmäkseen tarjoamme harjoittelijoille työssä oppimis harjoittelua mutta voit myös esittää toivomuksesi alasi osista joista haluat enemman treenia.

Kannattaa tietaa etta tallimme ei ole suurin ja kaunein, mutta varmasti yksi viihtyisimmistä saarella. Hevosemme ovat iloisia ja onnellisisia, osa on andalusialaisia tai niiden risteytyksiä.

Asiakkaamme tulevat melkein joka puolelta maailmaa, kaikista euroopan maista, samoin Amerikasta, Intiasta, Israelista, Australiasta, jne. Saat siis hyvin kansainvälisen treenauksen ja kielitaitosi kohoaa taatusti.

Ratsastus kuuluu harjoitukseesi jos sita haluat. Voit osallistua oppitunteihin jos niitä tarvitset, jos et niin voit ratsastaa itsenäisesti.

Vi erbjuder praktikant platser till elever i häst-, djur- och turismbranchen.

Hos oss far du en bra bild av vad det innebär att jobba med hästar och folk. Vi är inte den största eller vackraste, men en av de trivsammaste ridstallen pà ön. Vàra hästar är trevliga och lyckliga, nâgra är andalusier eller deras korsningar.

Vi jobbar med folk frân hela världen, du fâr säkert träning med dina sprâk kunskaper oxo. Frâga gärna för mer information.

Ridning tillhör din praktik om du det vill, sâ klart. Du kan delta i lektioner eller rida självständigt, beroende pà din nivâ.

Save